О НАМА


Краткословље је интернет страница основана ради представљања кратких књижевних и енигматских форми попут афоризама, епиграма, именизама, енигматског, визуелног и музичког садржаја, палиндрома, хаику, поезије и краћих прозних остварења. Такође, на њој се објављују вести, најаве и садржај дешавања која су у вези са кратким формама и садржајем који на страници представљамо.
У оквиру странице делују два културно-књижевна покрета: Свет палиндрома и Сатирање, због чега највећи простор на страници имају управо форме настале у оквиру ова два покрета: 

Свет палиндрома је културно-књижевни покрет у оквиру којега се негује начин изражавања у специфичној симетричној форми, било да се ради о литерарном, енигматском, визуелном, музичком или научном начину изражавања. Садржај Света палиндрома може се пратити и на интернет страници Расен под категоријом ПАЛИНДРОМИ. и на Расеновим профилима на друштвеним мрежама, пре свих на фејсбук страници СВЕТ ПАЛИНДРОМА. 
Сатирање је уметничко-литерарни покрет у оквиру којега се негује начин сатиричног изражавања. Сатирични текстови могу се пратити и на интернет страници Расен под категоријом САТИРАЊЕ и на Расеновим профилима на друштвеним мрежама, пре свих на фејсбук страници САТИРАЊЕ
Друштвене мреже, странице профили на којима такође можете пратити објаве интернет странице Краткословље 
Website: Palindromi
Website: Satiranje 
Facebook Kratkoslovlje
Facebook: Svet palindroma
Facebook: Satiranje
Twitter
Google + Profil
Google + Stranica
Google + Grupa
Linkedin Profil
Linkedin Stranica
Vkontakte Profil
Vkontakte Stranica
Vkontakte Grupa
Odnoklassniki Profil
Odnoklassniki Grupa
Moi Mir Profil
VKruguDruzei
Instagram
Pinterest
Weheartit
Myspace
Tumblr
StumbleUpon
Flipboard
Plurk
YouTube

Уколико имате питања, предлоге или сугестије можете нас контактирати на нашој интернет адреси или путем поруке на неком од ових интернет места.
Надамо се лепом дружењу
Уредништво интернет странице Краткословље

ПОДЕЛИТЕ ОВУ ОБЈАВУ СА ПРИЈАТЕЉИМА

Нема коментара:

Постави коментар