Конкурс Светосавска звона – поезијa шапуће о нама


Министарство спољних послова - Управа за сарадњу са дијаспором и Србима у региону и Културно друштво „Златна реч“ – Аустрија позива све ствараоце који желе да учествују у зборнику СВЕТОСАВСКА ЗВОНА - поезијa шапуће о нама.

Свети Сава
Свети Сава

На конкурс послати :

- једну духовну песму, дужине до 24 реда.

Лекторисане радове, писане ћириличним писмом, слати у Ворд документу (Times New Roman 12) на имејл-адресу: svetosavlje27@gmail.com

По пријему вашег мејла, добићете потврдни мејл о приспећу истог.

Уз радове послати краћу биографију.

Конкурс је отворен до 18. децембра 2019. године.

Радови приспели на конкурс се не враћају, а за објављене радове аутори не добијају хонорар.
Резултати конкурса биће објављени крајем децембра.

Аутори ће бити позвани у Беч, на представљање зборника и доделу награда: главно признање, прво, друго и треће место, као и три похвале у обе старосне категорије учесника. Подела диплома и захвалница свим присутним ауторима.

Зборник је бесплатан. Бираће се најбољи радови 50 аутора млађих од 35година и 30 аутора старијих од 35 година.

О детаљима промоције, која ће се одржати у Бечу, бићете накнадно обавештени. Обавезни су сви награђени аутори да присуствују промоцији, уколико не дођу да преузму награду, губе право на исту, а награда се додељује првом следећем рангираном аутору који је присутан. Моле се аутори чије песме буду објављене у зборнику да се изјасне да ли ће присуствовати промоцији . Ако не долазе, у обавези су да на време обавесте мејлом организатора конкурса ко преузима њихов зборник. Зборници се не шаљу накнадно.

За додатне информације обратите се на имејл-адресу: zlatnarec21@gmail.com

Инфо: организатор.

Добро дошли на фејсбук страницу Краткословље!

Наше објаве можете пратити и на интернет страници Краткословље, као и на фејсбук страницама  КраткословљеСатирање и Свет палиндрома.

ПОДЕЛИТЕ ОВУ ОБЈАВУ СА ПРИЈАТЕЉИМА

Нема коментара:

Постави коментар