Иза нас је недеља срећних датума

Претходни викенд био је један од најсретнијих викенда током целе године! У ствари, од 13. до 19. августа, ми смо били благословени са датумима који дају савршени палиндром! (Палиндром је низ слова или бројева који читају исти напред као уназад.)


Наклон
фото: pixabay/Андреас160578

Од 13. до 19. августа могли су се читати напред и назад као:

8.13.18
8.14.18
8.15.18
8.16.18
8.17.18
8.18.18
8.19.18

Али један палиндром је изузетно посебан ...

У суботу, 18. августа, доживели смо овај невероватан код:

8.18.18

Бројеви 1, 8 и 18 уносе своје срце и ум с бесконачним саосећањем, храброшћу и иницијативом. Уоквирен на оба краја са бројем два 8 са трећим 8 у средини, овај сјајан палиндром буди и портал 11 и број 8 - бесконачност.

8.18.18
8.18.18

8 = лидерство, визија, бескрајни ресурси и храброст да се користе

1 = почеци, генијалност, креативност и иницијатива

18 = безусловна љубав, одмор, снови, мудрост, краљевство

Порука је јасна!

Код вас је употпуњена Храброст да водите све од срца, живите сваки тренутак као да је то почетак новог живота и претварате своје снове у манифестацију. Осећате инфузију са страшћу и потпуно сте непобедиви!

Како чудесно, у суботу је Меркур формирао сјајну тачку у секстилу са Венером на 11 ° - стварајуćи још један моћан 11:11 портал! Имате лепу, нову, љубавну поруку да поделите - и тиме привлачите обиље! И, да овај тренутак учинимо још спектакуларнијим ...

Меркур је тренутно супер увећан, пошто је у недељу Меркур позициониран директно на 11 ° у Лаву, чинећи овај секстил са Венером нарочито снажним. Ево предивног фокуса на забаву, пријатеље, релаксацију, наклоности и изражавању љубави на сваки начин.

Можете највише шармирати својим идејама ...

На крају, како би ‘’скинули капу’’ спектакуларном викенду : у недељу Јупитер формира завршни од три тригона са Нептуном! Прво смо искусили овај "транзит 2018" у децембру прошле године. Сада, како се одржава коначни састанак између Јупитера и Нептуна, постављена је позорница за ваша стваралачка настојања да сакупљате невероватне награде!

Изобиље ćе тећи за вас у другом делу 2018. године. Посебно ако сте се отворили духовно и активно се бавили оним што вас чини најсрећнијим. На срећу, овај прелеп Јупитер / Нептун тригон утиче на ваш живот још неколико месеци. Осећате се пуни надања и срећни за дуго времена!

Извор: taniagabrielle.com


Наше објаве можете пратити на интернет страници Расен, као и на фејсбук страницама КраткословљеСатирање и Свет палиндрома

Нема коментара:

Постави коментар